”Om fire år vil folk stå i lange køer for at bo i Blokland”.

Qasir, 48 år – Har boet i Blokland i 26 år og siddet i afdelingsbestyrelsen siden 1995, nu som formand.

Jeg kan personligt rigtig godt lide at lave noget for beboerne, og det fylder meget for mig at lave frivilligt arbejde. I starten da jeg flyttede ind var der ingen aktiviteter herude, men vi var nogle stykker der gik sammen om at få lavet vores beboercafé. Der var åbent fire gange om ugen, hvor man kunne komme ned og købe kage, mad og slik og så var der PC værksted, symaskiner og det hele. Det kunne være fint med sådan en café igen. Men der er nu efterhånden mange nye aktiviteter herude fx beboerfester, fællesspisninger og vi har også fået lavet en petanquebane.

Blokland ligger sådan et rart og centralt sted og jeg har altid været glad for at bo her. Der er søde beboere og jeg har hele mit sociale netværk her. Det ville være meget meget mærkeligt for mig, hvis jeg flyttede herfra. Alle mine tre børn har gået i børnehave her, den er nu nedlagt, men der kunne man se ned til dem fra altanen og det var en rigtig god børnehave. Nu, når jeg står op plejer jeg at gå ud på altanen og lige kigge ud, og nogle gange sidder jeg også derude og spiser morgenmad. Når man ser på Blokland, så er der mange der tror det er en ghetto. Det er jo lange bygninger og sådan. Men det er det jo ikke. Blokland er ikke så dårligt som man hører om ude i byen. Det er rart at bo her, der sker gode ting og der er også kommet gang i rigtig mange ting for at få et bedre image.

Det nye fælleshus er noget af det bedste der er sket her, da det nu ligger et centralt sted midt i det hele og der kommer nye og flere beboere til arrangementerne sammenlignet med tidligere. Jeg håber også vi får nogle flere haver som en del af den nye helhedsplan, jeg har selv en have, og jeg kan se, at der er mange beboere der godt kunne tænke sig at få en. Der er også et rigtig godt sammenhold. Vi holder øje med hinandens haver og vander dem hvis man er syg.

Når blokken bliver brudt op, så tror jeg at vi vil få et helt andet socialt liv. I stedet for at vi skal hele vejen udenom for at komme til det grønne område, så kan vi gå lige i gennem på de nye stisystemer der bliver lavet. Det er det jeg glæder mig allermest til; At renoveringen kommer i gang og det færdige resultat forhåbentlig om fire år. Der er Blokland forhåbentlig den bedste afdeling i hele Albertslund og folk står i lange køer for at bo her.

Kontakt afdelingsbestyrelsen

Du kan kontakte afdelingsbestyrelsen her.


Kontakt ejendomskontoret

Du kan kontakte ejendomskontoret her.

Fejlmelding TV-Pakker

Servicepartner: YouSee
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 20:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: DANSK KABEL TV - support
43 32 47 00
Man-fre: 9:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 16:00