"Det bedste ved at bo i Blokland er, at min datter, bor her”

Mor og datter, Mor – Eva x år, har boet i Blokland i 17 år og datter – Jannie x år, har boet i Blokland i 11 år.

Her for et par uger siden passede jeg mine to børnebørn og så skulle jeg ned og tørre tøj. Jeg lukker døren og så står jeg pludselig der med børnene og en kæmpe pose vådt tøj og opdager, at jeg har smækket mig ude. Jeg kunne hverken komme i vaskeri eller noget. Der var det dejligt, at jeg kunne ringe til min mor og høre om hun var hjemme så jeg kunne låne nøglen og komme ind.

Vi har haft mange tiltag i de 17 år, jeg har boet her. Der var for eksempel de her boder, der blev bygget, hvor man kunne sætte sine planter på sommerferie. Så var der nogle, der kom og vandede dem eller man kunne gå ned og bytte. Vi havde også Caféen. Der kom de unge og spillede PlayStation og lavede alt muligt. Jeg lavede mad som de købte og så spillede vi spil og snakkede. Vi var også i biografen og på Bakken. Selvom det lukkede har jeg stadigvæk nogle gode snakke med de unge.

Ja og dem man kender herude af de unge mænd med udenlandsk baggrund, dem vil du til enhver tid kunne få hjælp fra. En gang stod jeg med noget meget, meget tungt, jeg skulle bære op. Nabosønnen kom og spurgte, om han kunne hjælpe mig. Det måtte han gerne, sagde jeg. Efter et øjeblik ringede han til sin kammarat. Der gik mindre end et sekund, så stod kammeraten der, og så bar de det hele op. Det er det, der gør, at man føler sig tryg. Jeg synes nu godt, der kunne være mere til børnene og de unge. For eksempel kunne man godt have en skaterbane eller rulleskøjtebane. Eller man kunne bygge nogle forhindringer, børnene kan hoppe op på eller kravle over.

Jannie og jeg har også startet en kreaklub med maling og syning, hvor man kan strikke, drikke kaffe, pludre og lave alt muligt kreativt. Der kommer nogle og får hjælp til at sy. Og så snakker vi bare. Det er rigtig hyggeligt. På den måde kan vi følge med i, hvordan de andre har det. I torsdags kom en ung pige susende. Hun skulle sy en nederdel, fordi hun skulle til optagelsesprøve på designerskolen, men maskinen derhjemme var i stykker. Tilfældigvis var der åbent hernede, og så kom hun her og syede nederdelen. Hun kommer næste gang og fortæller, hvordan det er gået.

Kontakt afdelingsbestyrelsen

Du kan kontakte afdelingsbestyrelsen her.


Kontakt ejendomskontoret

Du kan kontakte ejendomskontoret her.

Fejlmelding TV-Pakker

Servicepartner: YouSee
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 20:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: DANSK KABEL TV - support
43 32 47 00
Man-fre: 9:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 16:00