”Her er der bare det der sammenhold”

Tugce, 16 år, har boet i Blokland i 16 år

Mit yndlingssted er legepladsen. For det er ligesom der, jeg er vokset op. Det er der, jeg har leget hver dag, jeg har spist mad derovre. Og det var altid der, jeg mødtes med mine venner. Så legepladsen har stor betydning for mig. Nu er vi alle sammen blevet lidt ældre, så vi leger ikke længere på legepladsen. Men vi går meget tur. Det foregår altid her i Blokland. Der er så mange gode steder i Blokland, og de er gode på hver sin måde. Jeg har boet i Blokland hele mit liv. 16 år. Sammen med mine forældre og mine tre søskende. Jeg er den næstyngste. Jeg har også en del venner her i Blokland. Det er mega hyggeligt, det med at de lige bor ovre i den anden blok eller lige overfor. Så kan man altid tage hjem til hinanden og hygge.

Noget af det bedste her, det er at grille. Der er stor forskel på at grille andre steder og så at grille i Blokland. Her er bare det der sammenhold, hvor vi alle sammen bliver samlet på kort tid. For så hører man lige, at nu griller de, og så samles vi alle sammen, og så bliver det bare en stor fest. Og når man ser en, der kommer forbi, så siger man, ’hej, kom og vær med’. Så her er et ret godt fællesskab, men det kunne være federe, hvis endnu flere var med.

Det er mega hyggeligt at lære kulturerne at kende og de forskellige mennesker, som bor i Blokland. En gang i mellem har vi en fest med en masse forskellig musik, fordi der er mennesker fra så mange forskellige lande i Blokland. Så er der for eksempel musik fra Tyrkiet og gammel dansk musik. Der er også dans og mad, og der er hoppeborg og slushice og is til børnene. Til en af festerne havde de også inviteret min bror til at synge, fordi han er gammel rapper. Så han skulle komme og få gas i de unge, i stedet for alt det der 50’er-musik. Det var mega fedt, og man var lidt stolt.

Blokland er meget federe og bedre, end hvad det ser ud til. Hvis man ikke bor i Blokland, opfatter man det måske på en bestemt måde. Men det gør jeg ikke. Jeg ved, hvordan her er. Når man virkelig kender Blokland, så ved man også, hvor god Blokland er. Om sommeren er der sjov og ballade udenfor. Man kan høre folk fra den ene ende, der griner, og andre der græder. Små børn der leger, råber og skriger. Her er virkelig liv. Om vinteren er der lidt stille udenfor. Men så samles man derhjemme i stedet og hygger. Der drikker vi te og kaffe og spiser god mad. Og vi hører musik og danser.

Kontakt afdelingsbestyrelsen

Du kan kontakte afdelingsbestyrelsen her.


Kontakt ejendomskontoret

Du kan kontakte ejendomskontoret her.

Fejlmelding TV-Pakker

Servicepartner: YouSee
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 20:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: DANSK KABEL TV - support
43 32 47 00
Man-fre: 9:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 16:00