”Det giver sådan en følelse af,
at der er højt til loftet.”

Ümran, 53 år, har boet i Blokland i 23 år

Om morgenen når jeg vågner, går jeg en gang imellem ud på altanen og kigger ud over Blokland. Der er så stille og roligt, især her om foråret hvor fuglene synger. Så siger jeg til min mand: ’Jeg elsker det her sted. Det er dejligt, stille og roligt, og fuglene synger’. ’Ja, det er som en landsby’, siger han.

Jeg kan rigtig godt lide min altan. Der er vinduer rundt om den, så det er som et ekstra rum for mig. Jeg kan sidde der, selvom det er lidt køligt. Det er en af fordelene ved at bo her. Det er også meget åbent, så når jeg kigger ud fra altanen, kan jeg se rigtig meget. Det giver sådan en følelse af, at der er højt til loftet. Vi har også kigget på lejligheder andre steder, men når man gik ind i lejligheden der, så var det som om, man gik ind i et fængsel, tænkte jeg. Det var helt mørkt. Men her i Blokland er der lyst og dejligt.

Når man kommer udenfor, så er der liv, og man ser tit folk, der sidder og griller her og der, og jeg hilser på alle sammen. Jeg håber, at det bliver ved med at være så åbent her, og at det sociale bliver ved med at være sådan. Jeg har boet i Blokland i cirka 23 år sammen med min mand og vores to børn. Jeg flyttede hertil med min mand, efter vi var blevet gift og havde fået vores søn, fordi vi ikke kunne blive boende på vores kollegium. Og så har vi boet i Blokland lige siden. Selvfølgelig er der nogle negative ting en gang i mellem. Man kan ikke forvente, at alt er 100 % perfekt. Vi er jo mennesker, og der kan være det ene og det andet. Men man kan sagtens løse det, hvis man snakker sammen om det.

Jeg skal også snart til at bruge træningsrummet, Blokfit, igen. Der er ikke så mange, der kommer der, så jeg har fundet en, jeg kan træne sammen med. Så ringer vi til hinanden og siger, ’nå, er det i dag eller i morgen?’. Så mødes vi derovre og træner sammen. Men jeg har ikke på den måde et yndlingssted her i Blokland. Jeg er bare der, hvor der er nogle, jeg kender. Hvis jeg ser nogen, jeg kender, så sætter jeg mig over til dem. Og efter 23 år, så kender jeg rigtig mange. For eksempel har jeg nogle gode naboer. Lige under os bor der et ældre ægtepar, som vi besøger en gang imellem. Og når vi er ude at rejse, så har de vores nøgler. Så kan de komme og vande vores planter. Og hvis de hører noget oppe fra vores lejlighed, mens vi ikke er hjemme, så ved de, at der er noget galt.

Der bor også en kvinde lige over for mig. Hun har en lille søn, som vi har kendt, siden han var lille. Nu kalder han mig og min mand for bedsteforældre. Vi er hans bedsteforældre.

Kontakt afdelingsbestyrelsen

Du kan kontakte afdelingsbestyrelsen her.


Kontakt ejendomskontoret

Du kan kontakte ejendomskontoret her.

Fejlmelding TV-Pakker

Servicepartner: YouSee
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 20:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: DANSK KABEL TV - support
43 32 47 00
Man-fre: 9:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 16:00